Welkom bij PDI GOOI

Psychologen die je weer op weg helpen in Bussum en Almere

Uit de schaduw van narcisme

Auteur: Marjan de Vries
Nederlands
160 pagina’s
Boom
April 2021
 

‘Ik kan nog zo zeker weten dat wat mijn man doet of zegt niet klopt, maar aan het einde van elke discussie ben ik degene die sorry zegt.’
 

Mensen met narcistische trekken kunnen sociaal bijzonder vaardig zijn: amicaal, betrokken en behulpzaam. Het is de kant die de buitenwereld vaak ziet. De partners en kinderen zijn doorgaans getuige van de andere kant van de medialle. Er blijkt geen wederkerigheid te zijn, geen diepgaand contact. Bij tegengas of kritiek creëren zij mist of denderen over de nader heen. Dit proces kan de ander enorm aan zichzelf doen twijfelen. Vraag ik dan zoveel? Ben ik zo ondankbaar?
 

In Uit de schaduw van narcisme staan de gevolgen van het samenleven met een dergelijke  partner of ouder centraal. Aan de hand van gevalsbeschrijvingen uit haar praktijk legt psycholoog Marjan de Vries uit hoe je narcisme kunt herkennen en wat je vervolgens kunt doen om weerbaarder te worden. Dit boek biedt hiermee handvatten om je eigen situatie te verkennen en het helingsproces op gang te brengen.

Bestellen

 


Onze andere uitgaven zijn:

Informatie en bestellen Informatie en bestellen Informatie en bestellen
€ 14,95 € 14,95 € 7,50