Welkom bij PDI GOOI

Psychologen die je weer op weg helpen in Bussum en Almere

Aanmelden


Helaas is de wachtlijst voor onze praktijk gesloten, u kunt zich op dit moment niet aanmelden.


Voor informatie en aanmelding houden wij ook telefonisch spreekuur op: 
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur op 035-6944419
 

Aanmelden, wat heb ik nodig?

 

U dient altijd over een verwijsbrief van de huisarts te beschikken die getekend en gestempeld is om in aanmerking te komen voor vergoeding via uw verzekering. Heeft u die verwijzing nog niet? Neemt u dan contact op met de huisarts.

 

Wanneer u een aanmeldformulier hebt ingevuld krijgt u eerst een automatisch retourbericht van ontvangst, op uw e-mailadres. Daarna wordt u door ons binnen maximaal drie dagen gebeld voor een kort telefonisch intakegesprek. Op basis van dit gesprek wordt bepaald of uw hulpvraag in onze praktijk behandeld kan worden. Wanneer dit het geval is wordt u (dus ná dit telefonische gesprek) op de wachtlijst geplaatst. Indien wij van mening zijn dat uw klacht(en) niet in onze praktijk behandeld kunnen worden zullen wij u adviseren contact met uw huisarts op te nemen om dit te bespreken.

 
Indien u dit jaar al eerder gestart bent met een behandeling bij een psycholoog in de Generalistische Basis-GGZ dan wordt uw behandeling in principe door uw zorgverzekeraar niet vergoed. Wel kunt u bij uw verzekering om toestemming voor de behandeling vragen. Mocht de verzekering geen toestemming verlenen declareren wij rechtstreeks aan u en dient u de kosten zelf te betalen. 
Het tarief per zitting van 45 minuten is € 131,82.


Vult u hieronder alle gegevens in. 
Let op dat u alle verplichte velden – gemarkeerd met een * – correct invult en geef een geldig e-mailadres op, anders wordt uw aanmelding via dit formulier niet verzonden.

 

Let op: uw inschrijving betekent niet automatisch dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. Er is eerst telefonisch contact nodig om te bepalen of uw hulpvraag in onze praktijk behandeld kan worden. 

Alle gegevens worden gegarandeerd veilig verzonden volgens alle wettelijke verplichtingen.